'De kust' van Erlwin Jong, foto: PR.

Vijf kunstenaars van AmaArt te zien bij Galerie de Pomp

Van 30 augustus tot en met 26 september is een zeer gevarieerde expositie in galerie De Pomp aan de Dorpsstraat 38 te zien, met het werk van vijf kunstenaars. De tentoonstelling is opgezet in samenwerking met AmaArt, een virtueel platform voor beeldende kunstenaars, dat exposities organiseert in het hele land. De schilderijen van Erlwin Jong, Luna Meis en Saskia Minoli worden mooi gecombineerd met de mozaïeksculpturen van Peter Vial en de bronzen en stenen beelden van Ank van der Zee. Op zondag 2 september van 15.00 tot 16.00 uur vindt de feestelijke opening plaats. Meer info: www.AmaArt.nl

Cultuur Regio


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×