Sleutelstadfotograaf J.P Kranenburg nam een kijkje.

37e Zwemvierdaagse groot succes!

Gisteravond werd de 37e Zwemvierdaagse feestelijk afgesloten met livemuziek in zwembad de Vliet en met een swingende DJ in Sportcomplex de Zijl. Ruim 1000 inschrijvingen waren er dit jaar en het werd een fantastisch evenement, mede ook dankzij de inzet van de vele vrijwilligers. Vier avonden lang legden de deelnemers 500 meter af en ontvingen na het volbrengen van de totale afstand van 2000 meter een mooie medaille. De organisatie was in handen van: de samenwerkende Leidse zwemverenigingen, LZ1886, de Leidse Watervrienden, de Zijl/LGB, en de Leidse Reddingsbrigade, het Sportbedrijf en de Eerste Leidsche EHBO brigade.

Leiden Sport zwemvierdaagse


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×