Foto: PR.

‘Hallo, wie ben jij?’tweede kinderboek van Leidse kunstenaar

De Leidse illustratief kunstenaar Barbara van Druten heeft haar tweede kinderboek uitgebracht met de titel: ‘Hallo, wie ben jij?’. De officiële presentatie vindt plaats tijdens de aanstaande Kunstroute op 22 en 23 september in gebouw de ‘Nieuwe Energie’. Voormalig directeur van basisschool de Morskring, Anneke van den Boogaart, presenteert het eerste exemplaar. Van Druten is tijdens de Kunstroute aanwezig om het nieuwe boekje én haar eerste uitgave, ‘Mijn papa woont in Afrika’, te signeren. De originele illustraties van beide kinderboeken worden tijdens deze twee dagen geëxposeerd in de ‘Nieuwe Energie’.
Meer info: www.barbaravandruten.nl

Cultuur Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×