Rapenburg voor één avond swingend concertpodium

Gisteravond nadat de strotregen zich koest hield, stroomde het Rapenburg vol met muziekliefhebbers, die konden genieten van een fantastisch concert. De Leidse pianist Karel Boehlee, begeleid door zijn band met Theo de Jong – bas, Hans van Oosterhout – drums, Eddie Conard – percussie en vocals, speelde de sterren van de hemel en Asuka Watanabe drukte de klanken uit in dans. Vervolgens was het de beurt aan de hoofdact van het eendaagse Rapenburgconcert: Club des Belugas. Deze band wordt gezien als één van de beste nu-jazz bands (electronic jazz) in Europa. Aan alle kanten van het Rapenburg, zowel op als langs het water, ging het publiek uit haar dak. (Foto’s: J.P.Kranenburg)

Cultuur Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×