Bronzen beeldje van kunstenaar Piet de Boer, foto: PR.

Wie verdient de Co Verhoogprijs 2012?

Wie iemand kent, die zich inzet als vrijwilliger en hem of haar eens goed in de bloemetjes wil zetten, kan deze persoon aanmelden voor de Co Verhoogprijs 2012. Een deskundige jury kiest uit de genomineerden tien kandidaten, die in aanmerking komen voor een geldbedrag. De hoofdprijs bestaat uit het bekende bronzen beeldje van Piet de Boer. De prijzen worden uitgereikt op 7 december in het Leids Stadhuis in drie categorieën: 1 maatschappelijk/sociaal, 2 cultuur, educatie, natuur en milieu, 3 sport en recreatie. Voor de tweede keer op rij wordt ook de speciale aanmoedigingsprijs voor jongeren van 18 tot en met 27 jaar uitgereikt.

Een folder met een voordrachtformulier is onder andere verkrijgbaar bij iDOE, Breestraat 15, tel. 071-516 04 77 of via het formulier op de website: www.coverhoogprijs.nl

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×