Netwerkbijeenkomst over Veiligheid in Leiderdorp

De Leiderdorpse Ondernemers Vereniging (LOV) en Stichting Winkelhof organiseren samen een netwerkbijeenkomst, het thema is ‘Veiligheid’. Tijdens de avond zijn er diverse sprekers, zo zal onder andere de Leiderdorpse burgemeester Laila Driessen-Jannsen spreken over Publieke Veiligheid, komt er een rechercheur deskundige van politiekorps Hollands-Midden vertellen over het Donkere Dagen Offensief en wordt er gesproken over het keurmerk Veilig ondernemen. Daarnaast is er gelegenheid tot netwerken.
De bijeenkomst vindt plaats op woensdag 26 september vanaf 17.45 uur in winkelcentrum Winkelhof.

Ondernemers die deze avond bij willen wonen en geen lid zijn van de LOV kunnen zich per e-mail aanmelden via post@lovleiderdorp.nl.

Regio


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×