‘Tin Men and the Telephone’, foto: PR.

‘Tin Men and the Thelephone’ opent Leids jazzseizoen

Het Amsterdamse gezelschap ‘Tin Men and the Telephone’ geeft met zeer toegankelijke jazz en een hoop humor, de swingende aftrap van het nieuwe Leidse jazzseizoen. Op zaterdag 29 september, aanvang 21.00 uur, is de bijzondere en vernieuwende muziek te horen én te zien in de Tuinzaal van de Burcht. Bezetting: Bobby Petrov drums / Lucas Dols contrabas / Tony Roe piano, elektronica. Meer info en voor het bestellen van kaarten: www.hothousejazz.nl Meer info over de band: www.tinmenandthetelephone.com

Advertentie

Cultuur Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×