Insluiper valt van dakterras na worsteling met bewoner

In de nacht van afgelopen vrijdag op zaterdag kreeg de politie een melding van een woninginbraak aan de Mooi Japiksteeg. Een 22-jarige man uit Lisse was daar een studentenpand binnengeslopen toen de bewoner even naar de snackbar op de hoek was gegaan. Bij thuiskomst zag de bewoner de deur van zijn kamer openstaan en liep vervolgens de insluiper tegen het lijf. Deze nam de benen naar het dakterras, waar een worsteling ontstond met de bewoner, die de achtervolging had ingezet. Daarbij viel de 22-jarige drie meter naar beneden en werd vervolgens door twee huisgenoten in de kraag gegrepen en even later aan de politie overgedragen.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×