Gratis proefles Tai chi bij Libertas

Libertas biedt belangstellenden de mogelijkheid om een gratis proefles Tai chi te volgen. Tai chi is een Chinese bewegingsleer en verdedigingskunst, die beoefend kan worden door jong en oud. De deelnemers leren hoe zij goed en stevig kunnen staan en soepel lopen en hoe zij kunnen voorkomen dat ze vallen. Iedere vrijdag komt een groepje enthousiaste Tai chi cursisten bij elkaar op Herenstraat 61, waar ze tussen 14.00 en 15.00 uur trainen onder leiding van een ervaren docent. Belangstellenden kunnen vrijblijvend kennis komen maken. Aanmelden kan via www.libertasleiden.nl.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×