Overleden vrouw blijkt 19-jarige Rijswijkse

De vrouw die woensdag met haar auto te water raakte en dat niet overleefde, blijkt een 19-jarige Rijswijkse. Haar vriend is een 20-jarige man uit Den Haag. Waarom het tweetal woensdag ter hoogte van de Admiraal Helfrichweg in de Oude Rijn belandde, is niet bekend. Volgens de man was hij niet de bestuurder van de auto en was hij in slaap gevallen en plotseling in het water terechtgekomen. Hij alarmeerde de politie omstreeks 05.30 uur. De vrouw werd om 06.10 uur door duikers van de brandweer aangetroffen en na reanimatie met spoedtransport overgebracht naar het LUMC waar ze is overleden. De Hagenaar is naar huis gestuurd.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×