Habana Blues in Leidse openluchtbioscoop

Mooi Noord nodigt alle Leidse filmliefhebbers uit om vrijdag 28 september de eenmalige openluchtbioscoop te bezoeken op het terrein van de Groenoordhallen. Die avond draait daar de film Habana Blues. Aanvang: 20.00 uur. Entree is gratis, wel vooraf aanmelden want het aantal plaatsen is beperkt. Neem zelf een pauzedrankje mee, de organisatie trakteert op popcorn.

Aanmelden kan via www.mooinoord.nl. De ingang van de bioscoop is aan de Floris Vensterlaan, de zaal gaat open om 19.30 uur. Er is geen parkeergelegenheid in de buurt, neem de bus en stap uit op halte Groenoordhallen of kom op de fiets of te voet. Bij slecht weer gaat de voorstelling niet door.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×