Pianorecital Ioana Ionescu met werken van Mozart en Chopin

Muziekliefhebbers kunnen op 4 oktober bijkomen van Leidens Ontzet, onder de pianoklanken van Ioana Ionescu. De Roemeense verzorgt een pianorecital in de Kapelzaal van BplusC aan de Oude Vest. Op het programma staan een Sonate van Wolfgang Amadeus Mozart en Etudes van Frédéric Chopin. Het concert begint om 12.45 uur. Toegangskaarten kosten €4 per persoon. Ioana Ionescu studeerde eerst aan het Dinu Lipatti-conservatorium in Boekarest. Later studeerde zij verder aan de muziekafdeling van de universiteit van Boekarest en aan de Hochschule für Musik in Hannover. Ze volgde diverse meestercursussen en gaf veel concerten in onder andere Duitsland en Roemenië. Ook nam ze met succes deel aan internationale pianoconcoursen, waaronder het Beethoven Pianoconcours te Salerno, het Internationale Pianoconcours van Athene en het Internationale Pianoconcours van Boekarest.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×