Bijzondere bijeenkomst tijdens jaarlijkse Binnenvestdag

Haagweg 4 was ditmaal het decor van de jaarlijkse Binnenvestdag, waarvoor alle medewerkers van de Binnenvest uitgenodigd waren. Het werd een bijzondere en creatieve dag waarin het ‘Warenhuis’ gratis stoelen ter beschikking stelde om een huiselijke sfeer te creëren en de Stichting ‘werk en onderneming’ de ruimte. Centraal stond de missie ‘Iedereen onderdak in 2020’, waarbij het uitgangspunt om daklozen een eigen plek en dus de basis voor rust, veiligheid, warmte en geborgenheid te geven. “Overheidsmaatregelen stimuleren dit, omdat het zorg economisch interessant is”, zegt Wim van ’t Veer, directeur van De Binnenvest, “Want het is een minder kostbare manier van opvang en we leven nou eenmaal in een tijd van bezuinigingen. Maar – minstens zo belangrijk – zowel uit onderzoek als in de praktijk is gebleken dat mensen beter en sneller herstellen als zij in een eigen huis zitten.” (Foto: Pico Communicatie/Rob Beurse)

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×