Foto: PR.

Vet kindercabaret en babyconcert in de Herfstvakantie

Volgende week begint de Herfstvakantie en is er weer van alles te doen voor de kids. Naast allerlei leuke activiteiten in de Leidse musea, brengt Stadspodia Leiden diverse spetterende kindervoorstellingen. Zo wordt op zondag 14 oktober de voorpremière gehouden van ‘Vet Kindercabaret (5+) Moddervet’, een voorstelling over schreeuwende ouders langs het voetbalveld. Op dinsdag de 16e speelt de ‘Tafel van Vijf’ in Theater Ins Blau en op zondag 21 oktober wordt een heus ‘babyconcert’ gegeven door saxofonist Hubert-Jan Hubeek en cellist Jur de Vries, in samenwerking met Matilde Castro van ‘Luistergoed’, een muziekcentrum voor baby’s. Genoeg te beleven dus! Meer info en voor het bestellen van kaarten: www.stadspodia.nl

Cultuur Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×