Winnaars Rood/Wit wedstrijd in beeld

Gisteren reikte Erick van Zuylen, commissaris van de PR commissie van de 3 October Vereeniging, de prijzen uit aan de best geklede Rood/Wit feestgangers, die naar de optocht stonden te kijken. De feestelijkheden vonden plaats in galerie de Rode Cirkel aan de Doezastraat. De winnares, zie bovenstaande foto, krijgt volgend jaar een VIPontvangst bij de uitreiking van Haring & Wittebrood. Andere prijswinnaars ontvingen een lunch bij Babbels, of muntjes voor de kermis van volgende jaar. Alle 30 genomineerden kregen bovendien een herinneringsmedaille en een afdruk van hun foto mee. (Foto’s: Emile van Aelst.)

Cultuur Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×