PJ Blok lezing over het literaire leven in Leiden

Volgende week dinsdag organiseren het Leidsch Dagblad, de Universiteit Leiden en de Historische Vereniging Oud Leiden, de jaarlijkse PJ Blok lezing. Gastspreker is Dr. R.A.M.Honings, die zal ingaan op het literaire leven in Leiden in het algemeen, en meer specifiek op de Leidse dichter Johannes le Francq van Berkhey. Rick Honings schreef zijn dissertatie: Geleerdheids zetel, Hollands roem! Het literaire leven in Leiden, 1760-1860 en is docent bij de faculteit Geesteswetenschappen van de Leidse Universiteit. De lezing vindt plaats in de Lakenhal en begint om 20.00 uur. Belangstellenden zijn welkom.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×