Vorig jaar kreeg Armin in Leiden ook een bijzondere onderscheiding. Het had Hare Majesteit behaagd hem te benoemen tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau. (Archieffoto: Chris de Waard).

Armin weer terug aan de top

Armin van Buuren is weer de beste DJ ter wereld. Afgelopen avond werd hij tijdens het Amsterdam Dance Event voor de vijfde keer in zes jaar gekozen als nummer 1. Vorig jaar ging de eerste plek aan hem voorbij en werd Van Buuren tweede. De Franse DJ David Guetta verroverde toen de toppositie. Dit jaar staat hij op een vierde plaats. De verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door het Britse tijdschrift DJ Mag.

Armin is niet de enige Nederlander die het goed doet in die DJ top-100. Een kwart van de lijst is Nederlands en in de top-10 staan maar liefst vijf dj’s uit ons land. Naast Armin van Buuren zijn dat Tiësto (nummer 2), Hardwell (6), Dash Berlin (7) en Afrojack (9).

Cultuur Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×