Kleurrijk kamermuziekfestival in Tempelzaal Oudheden

In de Tempelzaal van het Rijksmuseum van Oudheden vindt op 7, 8, en 9 december de tweede editie van het ‘White Crow Music Festival’. De jonge top van musici en leden van het New European Ensemble, brengen onder artistieke leiding van Hanna Shybayeva een bijzonder programma variërend van klassieke tot moderne kamermuziek. Daarnaast worden op de zaterdag- en zondagmiddag workshops voor basisschoolleerlingen en masterclasses piano en zang/piano voor volwassen amateurs georganiseerd in samenwerking met BplusC. Meer info, volledig programma en voor het bestellen van concertkaarten:www.whitecrowmusicfestival.com

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×