In Warmond werd een paar jaar geleden al een beeld van Jan Steen onthuld. Komt hij nu ook in Leiden te staan? (Foto: 13 Fotografie)

VVD wil beeld Jan Steen

De VVD wil dat er een eerbetoon aan Jan Steen in Leiden komt. Andere partijen kunnen zich vinden in het plan, maar stellen dat het niet per se een beeld hoeft te zijn. De VVD gaat over alternatieven nadenken.

Onder andere de PvdA kwam met kritiek op het plan. De partij vraagt zich af waarom dit soort uitgaven wordt gedaan in tijden van flinke bezuinigingen. Maar volgens de VVD is het benodigde geld al gereserveerd en moet er ruimte blijven voor initiatieven in de stad.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×