Maurice Horsthuis, foto: PR.

Elastic Jargon brengt verrassende muziek in De Burcht

Op uitnodiging van Hot House komt de Amsterdamse altviolist en componist Maurice Horsthuis met zijn band Elastic Jargon naar Leiden. Horsthuis verrast het publiek met de meest uiteenlopende composities variërend van filmmuziek tot onversneden jazz, uitgevoerd door zeven strijkers, een contrabas en een elektrische gitaar. Het bijzondere concert vindt plaats in de Tuinzaal van De Burcht op zaterdag 10 november, aanvang 21.00 uur.

Bezetting: Jasper le Clercq – viool / Jeffrey Bruinsma – viool / Vera van der Bie – viool / Benjamin von Gutzeit – altviool / Maurice Horsthuis – altviool / Annie Tangberg – cello / Nina Hitz – cello / Brice Soniano – bas / Wiek Hijmans – elektrische gitaar.

Meer info en voor het reserveren van kaarten: www.hothousejazz.nl

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×