Studenten volgen verkiezingen tijdens ‘All American Night’

Dat de Amerikaanse verkiezingen leven in Leiden, bewijst studentenvereniging Minerva. Op dinsdag 6 november organiseert Minerva de twaalfde editie van de All American Night. Met een symposium in de Pieterskerk, waar verschillende prominente sprekers met elkaar debatteren over de Amerikaanse politiek, en een feestavond in Minerva wordt ruimschoots aandacht besteed aan de Amerikaanse verkiezingen.

Charlotte Sophie van Triest en Sebastian Hartman, twee van de acht studenten die de All American Night organiseren, praten in de studio van Sleutelstad FM over het evenement.

De avond begint in de Pieterkerk, waar van 19.00 tot 22.00 uur een symposium wordt gehouden. Onder andere Willen Post (Amerika deskundige) en Jaap de Hoop Scheffer (voormalig secretaris generaal van de NAVO) en Thierry Baudet (columnist NRC) zullen tijdens een paneldiscussie verschillende standpunten van de Amerikaanse politiek belichten.

Na het symposium is de avond nog lang niet ten einde. Het is de bedoeling dat op Minerva een groot feest losbarst waar de verkiezing live wordt gevolgd op diverse schermen, terwijl artiesten de aanwezige studenten vermaken met muziek. De organisatie streeft ernaar om door te gaan totdat de nieuwe Amerikaanse president bekend wordt.

Geïnteresseerden voor het symposium (plek voor 700 studenten) of het feest op Minerva kunnen zich aanmelden via www.allamericannight.com.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×