Auto uitgebrand met heftige explosies

Gisteravond, rond 20.45 uur, stond een personenauto in brand op het parkeerterrein van Velocitas aan de Bloemerd. De politie en de brandweer waren snel ter plaatse. Tijdens het blussen klonk een aantal vreemde explosies, wat een extra verdacht tintje gaf aan deze autobrand. Een bomverkenner werd ingeschakeld, maar de kofferbak van het uitgebrande voertuig kon niet meer geopend worden. Daarop werd de EOD van de Landmacht ingeschakeld. Wat de oorzaak van de vreemde explosies was is nog niet duidelijk geworden en de zaak wordt nader onderzocht. (Foto: K.de Boer www.district16.nl )

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×