Nieuwe Leidse kalender gepresenteerd tijdens Diesviering

In de Hooglandse Kerk klonk gisteren het Leidse Volkslied als begin van de viering van het 110-jarig bestaan van de H.V.O.L. (Historische Vereniging Oud Leiden) Prof. Dr. Hans Blom gaf om klokslag 11.00 uur het startsein. Vele prominenten waren aanwezig tijdens deze Diesviering waarbij het 104e leidse jaarboek werd gepresenteerd en de nieuwe Leidse kalender. Burgermeester Lenferink nam het eerste exemplaar van het jaarboekje in ontvangst en wethouder Jan-Jaap de Haan de eerste kalender. Lenferink sprak zijn grote waardering uit voor de wijze waarop de H.V.O.L. de historische waarde van de Sleutelstad in het oog houdt. (Foto’s: J.P. Kranenburg.)

[soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/65966597″ params=”show_artwork=true” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Rudi van Maanen in gepsrek met Ivo van Spronsen over het 110-jarig bestaan van Oud Leiden.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×