Foto: PR.

Boi Akih presenteert nieuwste CD bij De X

Muziekpodium De X organiseert aanstaande zaterdag een bijzonder concert met de groep Boi Akih. De kern van de groep bestaat uit de Molukse zangeres Monica Akihary, met haar warme zwoele stemgeluid en de virtuoze gitarist Niels Brouwer. Het tweetal wordt versterkt door Wouter Wierbos (trombone) en Kim Weemhoff (percussie). Boi Akih presenteert de nieuwste CD ‘Circles in a Square Society’ met covers van onder andere Jimi Hendrix, David Crosby, Bob Marley, Joni Mitchell en Neil Young en een aantal eigen nummers. Het concert begint om 21.00 uur en vindt plaats in de Leidse QBus.
Meer info en reserveren: www.de-x.nl

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×