Foto: PR Leidse Schouwburg.

Leids podiumdebuut Lavinia Meijer

De jonge Nederlandse wereldster Lavinia Meijer komt op 18 december voor de eerste keer naar de Sleutelstad voor een langverwacht regulier podiumdebuut. De succesvolle en eigenzinnige harpiste zal in de Leidse Schouwburg zeker een aantal stukken van haar nieuwe album ‘Metamorphosis’ ten gehore brengen. Meijer gooide hoge ogen bij televisieprogramma DWDD en haar laatste cd schiet omhoog in de top10 van albums. Zij bespeelt op een heel indringende manier haar harp, waarbij ze één wordt met de muziek van bijvoorbeeld Philip Glass. Meijer heeft het klassieke instrument uit de oorspronkelijke context gehaald en dichtbij het pubbliek gebracht, waaronder ook veel jongeren. Zij speelt voor een groot internationaal publiek in zalen als Musikverein te Wenen en Carnegie Hall te New York en binnenkort dus in Leiden.
Meer info en voor het bestellen van kaarten: www.leidseschouwburg.nl Het concert begint om 20.15 uur.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×