330-jarig bestaan uitgeverij Brill alvast gevierd in Boerhaave

Afgelopen vrijdag werd de tentoonstelling ‘Geletterd & Geleerd’ in het kader van ‘Brill: 330 jaar typografie voor de wetenschap’ geopend in Museum Boerhaave. Deze Leidse wetenschappelijke uitgeverij bestaat volgend jaar 330 jaar en heeft wereldwijd een enorme reputatie opgebouwd ook in het weergeven van de meest uiteenlopende complexe schriften. De tentoonstelling is een eerbetoon en directeur van Boerhaave, Dirk van Delft, gaf na zijn welkomstwoord trots het stokje door aan Tim Huisman, conservator en één van de samenstellers van de bijzondere tentoonstelling. Vervolgens hield John Hudson, ontwerper van het ‘Brill-lettertype’, een voordracht en daarna verrichtte Perry Moree (Executive vp Brill), de officiële opening door op de rode knop te drukken. Meer info: www.museumboerhaave.nl (Foto’s: J.P.Kranenburg.)

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×