PvdA-Café over Afrika

Op donderdag 22 november organiseert de PvdA een bijeenkomst over Afrika. Afrika maakt de grootste economische groei door vergeleken met zowel ontwikkelde als onderontwikkelde landen op andere continenten. Toch wordt Afrika vanuit westerse ogen nog steeds beschouwd als een continent geplaagd door armoede, corruptie en oorlogen; een continent dat afhankelijk is van internationale ontwikkelingshulp. sinds 5 november is de PvdA weer verantwoordelijk voor het Nederlandse Handels- en Ontwikkelingssamenwerkingsbeleid. Een aantal sprekers zal vertellen wat dit voor Afrika betekent en wat de partij doet voor Afrikanen die in Nederland wonen. Onder de sprekers bevinden zich Amma Asante, kandidaat Tweede Kamer en Ambassador bij Roots for Development), en Desiree Bonis, PvdA-Tweede Kamerlid en voorheen Africa Director bij het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Het debat wordt geleid door Gerard Wieffer, voormalig consultant PSO, Capaciteitsopbouw in ontwikkelingslanden. De bijeenkomst vindt plaats bij Restaurant Burgerzaken aan Breestraat 123 en begint om 20.00 uur. Aanmelden kan via pvdavrijwilliger@gmail.com

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×