Man vernielt broek en wil geld terug

Een 30-jarige man uit Leeuwarden dacht zaterdagmiddag gemakkelijk aan geld te komen. Hij trok in een sportzaak aan de Haarlemmerstraat het beveiligingslabel van een broek en ging met het kledingstuk naar een verkoopmedewerker. Hij vertelde de verkoper dat hij de broek bij een ander filiaal gekocht had en dat hij zijn geld terug wilde omdat er een scheur in zat. Hij liet zelfs een bonnetje zien. De verkoper trapte niet in het verhaal. Toen een klant vertelde dat hij had gezien hoe de man het label uit de broek getrokken had, werd hij aangehouden. In zijn tas zaten meer spullen die hij vermoedelijk had gestolen. De politie doet verder onderzoek.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×