Twee steekpartijen in het centrum

Gisterenavond zijn twee mensen uit Leiden gewond geraakt omdat zij waren gestoken. De politie kreeg even na 19:00 een melding binnen van een man (38) met een steekwond in zijn rug op de Morspoort. Bijna tegelijkertijd kwam een melding binnen dat een vrouw (21) in haar gezicht was gestoken op de Vrouwenkerkkoorstraat. Agenten die reageerden op de melding zagen op de Steenstraat een man lopen die voldeed aan de beschrijving. De man had bloed op zijn handen en kleding. Agenten hebben de 33-jarige man aangehouden. De politie onderzoekt de exacte toedracht van en het motief voor de twee steekpartijen.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×