Drietal vast voor oplichting 69-jarige Hagenaar

De Divisie Regionale Opsporing van Politie Hollands Midden heeft gisteren een 58-jarige man uit Leiderdorp, zijn 55-jarige partner en een 36-jarige man uit Hazerswoude-Dorp aangehouden op verdenking van verduistering en het financieel oplichten van een 69-jarige man uit Den Haag. De politie is in maart dit jaar, onder leiding van het Openbaar Ministerie, een onderzoek gestart naar de oplichting. Dat onderzoek richtte zich op een 36-jarige vrouw uit Hazerswoude-Dorp die al was aangehouden en veroordeeld wegens het drogeren en beroven van haar 73-jarige tante dit jaar. De politie was in dat onderzoek gestuit op informatie die wees op vermoedelijke oplichting van de Hagenaar. Agenten hebben na de aanhouding van de drie verdachten, onder leiding van de rechter-commissaris, hun woningen en een bedrijfspand doorzocht. Daarbij namen zij onder meer digitale gegevensdragers en administratie in beslag voor verder onderzoek. De politie en het OM hebben ook conservatoir beslag gelegd op twee auto’s en een motorfiets van de verdachten. Daarnaast is er beslag gelegd op banksaldo op diverse rekeningen.

Geen categorie


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×