Burcht Jazz met West Coast Big Band en Bert Boeren

Op zondag 16 december zijn de West Coast Big Band en Bert Boeren te gast bij Burcht Jazz. De West Coast Big Band is een jazz ensemble met een swingend bigbandrepertoire, dat bestaat uit een mengsel van klassiekers van Count Basie en Duke Ellington, uitdagend repertoire van Bill Holman, Thad en Quincy Jones en werk van jonge Nederlandse arrangeurs. De West Coast Big Band staat onder leiding van Kurt Weiss en zal solist Bert Boeren begeleiden, die de trombone bespeelt. Het gratis concert vindt plaats in de Tuinzaal van Sociëteit de Burcht en begint om 15.00 uur.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×