Leidse Barbara Straathof helaas uit The Voice of Holland

Na een spannende avond is de Leidse Barbara Straathof uitgeschakeld in de halve finale van het populaire RTL 4-programma The Voice of Holland. Straathof verloor van Ivar Oosterloo uit Haarlem, die 54,4% van de stemmen kreeg. Straathof en Oosterloo waren de laatste twee overgebleven kandidaten uit het team van jurylid Marco Borsato, en slechts één van hen kon door naar de finale. De jury was positief over beide kandidaten, maar uiteindelijk koos het publiek dus voor de Haarlemmer. Barbara Straathof baarde wel veel opzien doordat zij haar optreden deed met een keelontsteking.

Donderdagochtend belde Vincent Frequin van Sleutelstad met Barbara Straathof. Het interview is hier te beluisteren.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×