Kinderactiviteiten Kunst in de Stal

In de kerstvakantie organiseert Kunst in de Stal, dat onderdeel van Libertas Leiden is, twee activiteiten voor kinderen. Volgende week vrijdagmiddag, zijn er workshops Oliebolllen-Yoga. Kinderen van 4 tot en met 7 jaar beginnen om 13.00 uur met deze geheimzinnige activiteit. Kinderen van 8 jaar en ouder, beginnen om 14.30 uur. Op woensdag 2 januari worden er vruchtenbonbons gemaakt. Kinderen van 8 jaar en ouder, gaan om 13.30 uur de keuken in. De jongere kinderen zijn om 14.4 uur aan de beurt. De activiteiten worden gegeven in de oude boerderij van Kinderboerderij de Merenwijk. Deelname kost € , 0 per kind. Aanmelden kan via www.kunstindestal.nl.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×