Leidenaar vast voor verdonkeremanen auto na proefrit

Een 44-jarige Leidenaar die niet terugkwam na een proefrit, heeft niet lang plezier gehad van de auto die hij verdonkeremaande. De man had de auto die ochtend opgehaald bij een autobedrijf in Gouda, voor een testrit van twee uur. Toen de wagen die avond nog niet terug was, werd de politie ingeseind. Het bedrijf wist te achterhalen dat de auto over de A4 reed, en gaf dat door. Agenten hielden de automobilist op de Persant Snoepweg staande. Ze roken een alcohollucht en zagen dat de Leidenaar bloeddoorlopen ogen had. Hij bleek te diep in het glaasje gekeken te hebben en was niet in het bezit van een geldig rijbewijs. Hij kreeg een proces-verbaal.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×