Politie vindt 180 kilo illegaal vuurwerk

1

Afgelopen dinsdag heeft de politie ongeveer 180 kilo illegaal vuurwerk gevonden. Ook is een 28-jarige Voorschotenaar aangehouden op verdenking van het handelen in dat vuurwerk en het in bezit hebben daarvan. De politie had ontdekt dat de man via internet in illegaal vuurwerk handelde en doorzocht dinsdag zijn huis. Ook werd een bedrijfspand in Leiden Zuid uitgekamd. Die zoektocht bleek niet te vergeefs, want in dat pand lag ongeveer 180 kilo aan nitraten, flowerbeds, mortieren, zinkpijlen en Cobra6-vuurwerk. Al het vuurwerk wordt vernietigd en de Voorschotenaar zit vast, in afwachting van het verdere onderzoek.

Delen

1 reactie

  1. Goed dat de politie hier jacht op maakt, Nitraten vallen nog wel mee maar de rest van het vuurwerk is echt extreem zwaar.

Over de auteur

Je bent nu offline