Politie vindt 180 kilo illegaal vuurwerk

Afgelopen dinsdag heeft de politie ongeveer 180 kilo illegaal vuurwerk gevonden. Ook is een 28-jarige Voorschotenaar aangehouden op verdenking van het handelen in dat vuurwerk en het in bezit hebben daarvan. De politie had ontdekt dat de man via internet in illegaal vuurwerk handelde en doorzocht dinsdag zijn huis. Ook werd een bedrijfspand in Leiden Zuid uitgekamd. Die zoektocht bleek niet te vergeefs, want in dat pand lag ongeveer 180 kilo aan nitraten, flowerbeds, mortieren, zinkpijlen en Cobra6-vuurwerk. Al het vuurwerk wordt vernietigd en de Voorschotenaar zit vast, in afwachting van het verdere onderzoek.

Advertentie

Leiden Voorschoten


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×