Cultuur071 blikte terug met Koen Brakenhoff

Tien jaar lang maakte Koen Brakenhoff zich hard voor het culturele leven in Leiden. De laatste jaren als hoofd marketing Stadspodia. Maandag 17 december nam hij afscheid.  In januari begint hij bij het Mauritshuis in Den Haag. Afgelopen zaterdag was hij twee uur te gast bij Cultuur071 van Sleutelstad FM. In de uitzending was ook te gast: Jennifer Verbeek van Peen en Ui. Daarnaast een reportage over het nieuwe loket voor het Centrum van Amateurkunst in Leiden dat zaterdag werd geopend door wethouder Jan-Jaap de Haan. En de vaste rubrieken met uittips en muziektips en de filmrecensie. Luister de uitzending hier terug.
Cultuur071 is donderdag 27 december al weer te horen, dit keer van 19.00 tot 21.00 uur, een speciale jubileum- en eindejaarsuitzending die zaterdagochtend op het normale uitzendtijdstip (tussen 10.00 en 12.00 uur) wordt herhaald.

 

Leiden Oegstgeest Voorschoten Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×