Prijswinnaars met hun cheques die gingen naar Speeltuinvereniging Zuiderkwartier, Voedselbank Leiden en Bejaardenhuis Huis op de Waard (Foto: J.P. Kranenburg).

Speeltuinvereniging Zuiderkwartier winnaar dukatenactie Dekamarkt

Speeltuinvereniging Zuiderkwartier heeft de dukatenactie van Dekamarkt aan het Levendaal in Leiden gewonnen. De vereniging krijgt een cheque van duizend euro voor de aanschaf van speeltoestellen die geschikt zijn voor gehandicapte kinderen. De tweede prijs, van zevenhondervijftig euro, ging naar de Voedselbank Leiden voor de aanschaf van levensmiddelen. Bejaardenhuis Huis op de Waard krijgt vijfhonderd euro om een camera voor de bewoners te kopen.

De klanten van Dekamarkt konden zes weken lang munten sparen en die in de winkel schenken aan het goede doel. Volgens manager Arie Verlooij hebben de klanten enthousiast gereageerd op de actie, die mogelijk volgend jaar wordt herhaald. 

(Foto’s: J.P. Kranenburg)

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×