Leiden zoekt jonge kampioenen

Wethouder Frank de Wit (Sport) is op zoek naar jonge kampioenen. Kent u iemand die in 2012 nationaal kampioen is geworden in zijn of haar tak van sport? Of eremetaal heeft gewonnen op een EK of WK? Geef hem of haar op voor de huldiging op vrijdag 8 februari. Opgeven kan bij Rik van der Geest van het Sportbedrijf Leiden via telefoon (071) 5163804 of r.vandergeest@sportbedrijfleiden.nl. De sportheld mocht op de dag dat hij of zij zijn prestatie haalde niet ouder zijn dan 18 jaar, moet in Leiden wonen of lid zijn van een Leidse sportvereniging. Aanmelden kan tot 14 januari. De huldiging is op vrijdag 8 februari om 16.30 uur in het ROC aan de Lammenschansweg.

 

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×