De politie heeft ook vandaag tevergeefs gezocht naar de vermiste Sietske van der Poel.

Sietske van der Poel nog steeds vermist

De zoektocht naar de 36-jarige Sietske van der Poel uit Leidenheeft ook vandaag niets opgeleverd. De vrouw wordt sinds donderdagavond 27 december vermist. Vrijdagmorgen, de 28e, werd alarm geslagen toen ze niet op haar werk verscheen. Haar fiets en jas werden op de Zijldijk aangetroffen. De afgelopen dagen hebben verschillende hulpdiensten op de Zijl met boten en sonarapparatuur gezocht. Ook is er gedregd. Een helikopter heeft vanuit de lucht ondersteuning geboden. Ook heeft de politie enkele tips nagelopen. Dit alles heeft geen resultaat opgeleverd.

De politie komt graag in contact met mensen die haar sinds donderdagavond 27 december 22.30 uur nog hebben gezien. Getuigen kunnen bellen met de politie op het algemene nummer 0900-8844 (lokaal tarief).

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×