Op zijn facebook-pagina laat het slachtoffer wetendat hij mogelijk geopereerd moet worden aan de knie die net onder de knieschijf is gebroken. Volgens zijn arts duurt het herstel een maand of drie. (Foto: Facebook).

Homostel mishandeld tijdens jaarwisseling

Tijdens de jaarwisseling is een homostel in Leiden mishandeld. Eén van hen brak daarbij zijn knie en kneusde zijn hand. Rond 5.00 uur kwamen de twee van het Oud en Nieuwfeest van het COC aan de Langegracht. Even later merkten ze dat ze werden gevolgd door een donkere man op een fiets. De man maakte negatieve opmerkingen over homo’s en haalde vervolgens uit. Daarop volgde een vechtpartij waarbij het slachtoffer, een man uit Voorburg, een harde trap tegen zijn knie kreeg. Ambulancepersoneel constateerde dat de knie gebroken was. Ook liep de man bij zijn val een gekneusde hand op.

Toen de gealarmeerde politie ter plaatse kwam, ging de dader er vandoor. daarbij liet hij zijn fiets achter. Hij is nog niet aangehouden.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×