Diana Lepelaar wil Leiden kunstzinnig op de kaart zetten

Afgelopen middag was er een bijeenkomst van alle aangesloten kunstenaars van Galerie Diana Lepelaar. Lepelaar vertelde enthousiast over haar nieuwe plannen, zoals een Leidse Bienale, te starten dit jaar met een kunstbeurs ‘ART-Leiden’, de aankondiging van een totaal vernieuwde website die volgende week gelanceerd wordt, de samenwerking met het Sieboldhuis en Stadslab Leiden, de ‘vrienden van de galerie’, de presentatie van het nieuwe galerieboek en nog veel meer. Op 27 januari vindt de eerste ‘vriendendag’ plaats waarbij een kunstwerk van de aangesloten kunstenaars verloot wordt. Meer info: www.galeriedianalepelaar.nl
(Foto: Jacqueline Borg.)

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×