Training tegen pesten krijgt keurmerk

De STA STERK training van stichting Omgaan met Pesten werkt echt. De erkenningcommissie van het Nederlands Jeugdinstituut heeft de STA STERK training toegevoegd aan de databank van effectieve jeugdinterventies. STA STERK is een sociale weerbaarheidstraining voor gepeste kinderen. Minder weerbare kinderen en jongeren oefenen minder hun sociale vaardigheden. STA STERK geeft simpele handvatten die kinderen en jongeren dagelijks kunnen gebruiken. Zoals hoe maak je een praatje met een ander? Hoe brei je daar weer een eind aan? Hoe reageer je als je last hebt van een ander? En hoe reageer je als een ander kritiek heeft op jou? Een beschrijving van de STA STERK training staat in de database van het Nederlands jeugdinstituut www.nji.nl.

In Leiden wordt deze training onder andere gegeven door Praktijk De Jonge Kracht van Irma Machielse. Zij was begin november te gast bij Nieuws071 om te vertellen over pestgedrag en wat je er tegen kunt doen. De STA STERK training kan zowel individueel als in groepsverband worden gevolgd. Ook geeft Praktijk De Jonge Kracht (gratis) workshops aan leerkrachten, ouders en zorgverleners om hun kennis over pesten te vergroten en hen te helpen bij het voorkomen en oplossen van pestproblemen. Lees hier meer over op www.praktijkdejongekracht.nl

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×