GroenLinks: “Parkeergarage maakt Maredijkbuurt onleefbaar”

GroenLinks Leiden heeft flyers verspreid in de Maredijkbuurt om actie te voeren tegen het plan om een ondergrondse parkeergarage op de Lammermarkt aan te leggen. Het plan maakt de wijk volgens GroenLinks door verkeersoverlast onleefbaar.

Het college van burgemeester en wethouders stelt als optie voor om het verkeer via een tunnel onder de singel door te laten stromen en vervolgens via de Marislaan en Parmentierweg op de Schipholweg uit te laten komen. Dit veroorzaakt volgens GroenLinks veel autoverkeer over de Marislaan. Daarnaast neemt sluipverkeer over de Maredijk sterk toe.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×