Burcht Klassiek met Willem Stam en Hanna Shybayeva

Op zondag 10 februari zijn Willem Stam en Hanna Shybayeva te gast bij De Burcht Klassiek. De cellist en pianiste spelen de Nocturne opus 62 en de Sonate opus 65 van Chopin, de Sonate opus 81 van Myaskovsky en Le Grand Tango van Astor Piazzolla. Alle componisten op dit programma waren klassiek geschoolde muzikanten, sommigen met uiterst succesvolle carrières op het concertpodium. Als vertegenwoordigers van hun eigen cultuur en rijke culturele historie gingen zij in de leer bij de grote klassieke meesters en pasten de kennis over vorm en technieken die ze daar opdeden toe op hun eigen unieke achtergrond. De Russisch/Nederlandse pianiste Hanna Shybayeva en de Canadees/Nederlandse cellist Willem Stam treden al sinds 2007 samen op. Hun repertoire reikt van barok tot speciaal voor hen geschreven werk. Beiden hebben in uiteenlopende combinaties gespeeld, van duo tot bezettingen voor grote ensembles. De Burcht Klassiek vindt plaats in de Tuinzaal van Sociëteit de Burcht en begint om 15.00 uur. De toegangsprijs is €12 per persoon.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×