Regionale Beurs voor Blinden en Slechtzienden bij BplusC

Op donderdag 14 februari vindt er in de bibliotheek van BplusC aan de Nieuwstraat een Regionale Beurs voor Blinden en Slechtzienden plaats. Deze gratis toegankelijke beurs is vooral interessant voor mensen die slechter gaan zien. Centraal staan dit keer schrijvers, boeken en sporten. Ina Eilander, Alie van Heusden en Cees Smit hebben allemaal een passie voor schrijven en zijn op de beurs te gast. Daar zullen ze uit eigen werk voorlezen of daarover vertellen. Ook is er informatie te vinden over verschillende sport- en beweegactiviteiten in de regio. Onder andere Roeivereniging Rijnland, Gehandicaptensportvereniging De Sleutels en de Leidse sportconsulent zijn aanwezig. Leiden kent een speciale sportconsulent om mensen met een beperking te begeleiden en te ondersteunen bij hun sport- en beweegvragen. Meer informatie over de beurs staat op www.hulpmiddelenbeurs.nl. Belangstellenden zijn welkom tussen 10.00 en 16.00 uur.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×