VKL hoopt op bezoek Koning Willem-Alexander in 2015

“Een prachtige gelegenheid om zijn vrouw te laten zien waar hij gestudeerd heeft. En ook precies 15 jaar na het bezoek van zijn moeder.” Voorzitter Barbara Zippro-Pouw van de Vereniging Koninginnedag Leiden gaat flink lobbyen om Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima in 2015 naar Leiden te krijgen. Als dat lukt kan de Sleutelstad het koninklijk paar verwelkomen op maandag 27 april 2015. De verjaardag van de nieuwe koning.

Audiofragment: Voorzitter Barbara Zippro-Pouw van de Vereniging Koninginnedag Leiden hoopt dat Willem-Alexander en Máxima in 2015 Leiden uitkiezen om Koningsdag te vieren. Of de naam van de Leidse vereniging dan ook wordt veranderd, weet ze nog niet.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×