Kindcentrum De Brink feestelijk geopend

Gistermiddag opende burgemeester Laila Driessen het Kindcentrum De Brink aan de Kastanjelaan. De Brink maakt samen Stichting Kinderopvang Leiderdorp deel uit van de Brede school. Kinderdagverblijf Winnie de Poeh en Kindercentrum De Waterkant zijn in De Brink opgegaan. In het gebouw werken School Kastanjelaan (PCSV) en Stichting Kinderopvang Leiderdorp (SKL) samen, waardoor educatie en kinderopvang hand in hand gaan. Ouders en kinderen stonden in de stromende regen, maar dat mocht de pret niet drukken! Na de officiële opening was er een gezellige receptie, die gelukkig binnen werd gehouden. (Foto’s: J.P.Kranenburg.)

Geen categorie


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×