Foto: PR.

Echte filmpremière van ‘Een kijkje in Overrhyn’

Afgelopen donderdag werden de sterren van de film ‘Een kijkje in Overrhyn’ in een heuse limousine voorgereden en kwamen over de welbekende rode loper aan bij de première. De film is een introductie van dit zorgcentrum en is ontwikkeld op initiatief van Karin van Leeuwen, lid van de cliëntenraad. Van leeuwen: “Ik zie zoveel leuke activiteiten in huis. Het was jammer dat mensen dat niet altijd konden zien, terwijl het toch zo wezenlijk onderdeel is van het leven hier. Toen ontstond het idee om deze korte introductiefilm te maken.” Petra van der Wereld, hoofd welzijn vult aan: “Deze film van 15 minuten is bedoeld om toekomstige cliënten een indruk te geven van het leven in Overrhyn.” De film wordt in de week van Zorg en Welzijn van 11 tot en met 16 maart in Overrhyn gedraaid, waarbij belangstellenden welkom zijn. Ook kan men een telefonische afspraak maken via: (071) 4056 925.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×