Politiek Café VVD met Barbara Visser

Aanstaande maandag is VVD-Tweede Kamerlid Barbara Visser te gast bij het Politiek Café van haar partij. Ze zal in Café de Branderij ingaan op de situatie op de woningmarkt en vertellen hoe de VVD Nederland ook op dit gebied sterker uit de crisis wil laten komen. Na de inleiding van Visser, is er ruimte voor vragen en debat. Belangstellenden zijn vanaf 20.00 uur welkom op Middelweg 7. Barbara Visser (35) is een rijzende ster binnen de VVD. Hoewel zij pas in september 2012 lid van de Tweede Kamer werd, kreeg zij meteen de zware portefeuille woningmarkt toegewezen.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×