Diesviering met thema ‘Leidse Bloei’

Ruim 500 oud-studenten van de Universiteit Leiden komen zaterdag 9 februari bij elkaar voor een serie lezingen in het kader van de jaarlijkse Diesviering, (verjaardag). Dit jaar februari bestaat de Leidse universiteit 438 jaar! Alle alumni zijn welkom voor een gezellig samenzijn en om op de hoogte te blijven van actuele wetenschap. Acht Leidse wetenschappers zullen spreken over de meest uiteenlopende zaken, zoals bijvoorbeeld de langetermijnveranderingen in het brein na mishandeling, een spoedcursus retorica en de rol van jade voorwerpen in Azië. Belangstellenden kunnen twee lezingen kiezen of de workshop ‘Overtuigend argumenteren’ volgen. Ook voor kinderen van groep vijf tot en met de brugklas is een interessant en leerzaam programma samengesteld.
Meer info en een aanmeldingslijst is te vinden op: www.LUF.nl/dies2013

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×